271254 termometr gastronomiczny cyfrowy haccp na podczerwien z sonda od 60c do 350c hendi 271254 ean 8711369271254 zielona gora
271254 termometr gastronomiczny cyfrowy haccp na podczerwien z sonda od 60c do 350c hendi 271254 ean 8711369271254 hurtownia zielona gora
271254 1
271254 2

Termometr gastronomiczny cyfrowy HACCP na podczerwień z sondą od -60C do 350C – Hendi 271254

0 out of 5

440,00 

Dostępność: 38 w magazynie SKU: 1012284 Kategorie: , ,

Opis

Kod producenta: 271254

Termometr cyfrowy HACCP na podczerwień z sondą marki Hendi to sprzęt, który umożliwia mierzenie powierzchni na dwa sposoby. Zakres pomiaru temperatury wynosi od -60° do 350°C ze stopniowaniem co 0,2°C. Termometr posiada funkcję kontroli HACCP, która natychmiast sygnalizuje o bezpiecznej lub niebezpiecznej temperaturze za pomocą lampek kontrolnych i podświetlenia ekranu. Stosunek odległości pomiaru do mierzonej powierzchni to 8:1. Automatyczne wyłączanie następuje po upłynięciu 15 sekund. Miernik zasilany jest 2 bateriami AAA (brak w zestawie).

Cechy produktu:

  • Pomiar za pomocą podczerwieni lub sondy,
  • Sygnalizacja bezpiecznej / niebezpiecznej temperatury za pomocą lampek kontrolnych i podświetlenia ekranu,
  • Automatyczne wyłączanie po 15 sekundach,
  • Zakres pomiaru: od -60° do 350°C,
  • Stopniowanie co 0,2℃.

Dane techniczne:

  • Nr produktu – 271254
  • Stan artykułu – Nowy
  • Model – na podczerwień / z sondą
  • Zakres temp. – od -60° do 350°C
  • Stopniowanie – co 0,2°C
  • Dokładność przy pomiarze bezdotykowym – -60/65°C ±1°C | 65/350°C ±1,5%
  • Dokładność przy pomiarze sondą – -60/-5°C ±1°C | -5/65°C ±0,5°C | 65/350°C ±1%
  • Stosunek odległości pomiaru do mierzonej powierzchni (D:S) – 8:1
  • Funkcja auto-off – Tak (po 15 sekundach)
  • Funkcja kontroli HACCP – Tak
  • Zasilanie – 2x bateria AAA (brak w zestawie)
  • Wymiary (DxSxW) – 39 x 53 x 158 mm

W zestawie:

  • Termometr cyfrowy HACCP na podczerwień z sondą – Hendi 271254,
  • Brak baterii w zestawie.

Informacje dodatkowe

Waga3 kg

Powiązane Produkty