Termometr gastronomiczny cyfrowy HACCP na podczerwień z sondą od -60C do 350C – Hendi 271254
0 out of 5
440,00 zł
Dostępność: 38 w magazynie
SKU: 1012284
Kategorie: Gastronomia, Kuchnia, Wagi timery termometry kuchenne
- Opis
- Informacje dodatkowe
Opis
Kod producenta: 271254
Termometr cyfrowy HACCP na podczerwień z sondą marki Hendi to sprzęt, który umożliwia mierzenie powierzchni na dwa sposoby. Zakres pomiaru temperatury wynosi od -60° do 350°C ze stopniowaniem co 0,2°C. Termometr posiada funkcję kontroli HACCP, która natychmiast sygnalizuje o bezpiecznej lub niebezpiecznej temperaturze za pomocą lampek kontrolnych i podświetlenia ekranu. Stosunek odległości pomiaru do mierzonej powierzchni to 8:1. Automatyczne wyłączanie następuje po upłynięciu 15 sekund. Miernik zasilany jest 2 bateriami AAA (brak w zestawie).
Cechy produktu:
- Pomiar za pomocą podczerwieni lub sondy,
- Sygnalizacja bezpiecznej / niebezpiecznej temperatury za pomocą lampek kontrolnych i podświetlenia ekranu,
- Automatyczne wyłączanie po 15 sekundach,
- Zakres pomiaru: od -60° do 350°C,
- Stopniowanie co 0,2℃.
Dane techniczne:
- Nr produktu – 271254
- Stan artykułu – Nowy
- Model – na podczerwień / z sondą
- Zakres temp. – od -60° do 350°C
- Stopniowanie – co 0,2°C
- Dokładność przy pomiarze bezdotykowym – -60/65°C ±1°C | 65/350°C ±1,5%
- Dokładność przy pomiarze sondą – -60/-5°C ±1°C | -5/65°C ±0,5°C | 65/350°C ±1%
- Stosunek odległości pomiaru do mierzonej powierzchni (D:S) – 8:1
- Funkcja auto-off – Tak (po 15 sekundach)
- Funkcja kontroli HACCP – Tak
- Zasilanie – 2x bateria AAA (brak w zestawie)
- Wymiary (DxSxW) – 39 x 53 x 158 mm
W zestawie:
- Termometr cyfrowy HACCP na podczerwień z sondą – Hendi 271254,
- Brak baterii w zestawie.
Informacje dodatkowe
Waga | 3 kg |
---|