Nóż do trybowania i filetowania mięsa zakrzywiony ze szlifem kulowym 210 mm HACCP Gastro – Hendi 840405
0 out of 5
90,00 zł
Dostępność: 32 w magazynie
SKU: 1012182
Kategorie: Gastronomia, Kuchnia, Naczynia i przybory kuchenne, Noże kuchenne i dekoracyjne
- Opis
- Informacje dodatkowe
Opis
Kod producenta: HENDI 840405
Nóż do trybowania i filetowania mięsa ze szlifem kulowym marki Pirge charakteryzuje się wysoką jakością wykonania oraz uniwersalnością. Sprawdzi się zarówno w profesjonalnym użytku w restauracjach, barach jak również w domowej kuchni. Ostrze wykonane zostało ze stali chromowo-molibdenowo-wanadowej (x50CrMoV15), o twardości od 54 do 56 stopni HRC. Uchwyt wykonano z wtryskiwanego polipropylenu, bez nitów. Dodatkowym autem są wymienne klipsy do znakowania rękojeści w 7-miu kolorach, zgodnie z normą HACCP.
Cechy produktu:
- Ostrze zakrzywione, ze szlifem kulowym wykonane z wytrzymałej stali,
- Uchwyt z polipropylenu bez nitów,
- Wymienne końcówki w 7 kolorach, zgodnie z normą HACCP,
- Można myć w zmywarce.
Parametry techniczne:
- Nr katalogowy – 840405
- Seria – Gastro
- Stan – Nowy
- Materiał ostrza – Stal chromowo-molibdenowo-wanadowa (x50CrMoV15)
- Materiał rękojeści – Polipropylen
- Grubość – 3 mm
- Długość ostrza – 210 mm
W zestawie:
- Nóż do filetowania i trybowania Gastro
Informacje dodatkowe
Waga | 1,5 kg |
---|