Nóż do filetowania drobiu HACCP 300mm – żółty – HENDI 842539
0 out of 5
38,00 zł
Dostępność: 115 w magazynie
SKU: 1003069
Kategorie: Gastronomia, Kuchnia, Naczynia i przybory kuchenne, Noże kuchenne i dekoracyjne
- Opis
- Informacje dodatkowe
Opis
Nazwa producenta: HENDI 842539
Profesjonalny nóż do filetowania drobiu marki Hendi to narzędzie zaprojektowane z myślą o przystosowaniu kuchni do przygotowywania posiłków dla alergików. Charakterystyczna rączka w kolorze żółtym ułatwia rozpoznanie noża, przez co użytkownikowi łatwiej zadbać o to, by nie miał on kontaktu z alergenami.
Cechy i funkcje:
- nóż spełnia wymagania norm HACCP,
- antypoślizgowy żółty uchwyt z polipropylenu (nóż do surowego drobiu),
- ostrze ze stali nierdzewnej,
- możliwość mycia w zmywarce.
Parametry techniczne:
- Seria produktowa – HACCP
- Materiał ostrza – Stal nierdzewna
- Materiał rączki – Polipropylen
- Długość ostrza – 150 mm
- Grubość ostrza – 0,9 mm
- Długość noża – 300 mm
- Kolor – Żółty
W zestawie:
- nóż do filetowania surowego drobiu zgodny z normami HACCP.
Informacje dodatkowe
Waga | 0,1 kg |
---|