Opis

Nazwa producenta: HENDI 842966

Profesjonalny nóż do mięs marki Hendi to narzędzie zaprojektowane z myślą o przystosowaniu kuchni do przygotowywania posiłków dla alergików. Charakterystyczna rączka w kolorze czerwonym ułatwia rozpoznanie noża, przez co użytkownikowi łatwiej zadbać o to, by nie miał on kontaktu z alergenami. W celu zapewnienia większej wygody i wydajności podczas krojenia mięs, ostrze ma szlif kulowy, który zapewnia krojenie bez przywierania.

Cechy i funkcje:

  • nóż spełnia wymagania norm HACCP,
  • szlif kulowy zapobiega przywieraniu krojonych produktów,
  • antypoślizgowy czerwony uchwyt z polipropylenu (nóż do szynki, łososia),
  • ostrze ze stali nierdzewnej,
  • możliwość mycia w zmywarce.

Parametry techniczne:

  • Seria produktowa – HACCP
  • Materiał ostrza – Stal nierdzewna
  • Materiał rączki – Polipropylen
  • Długość ostrza – 350 mm
  • Grubość ostrza – 1,7 mm
  • Długość noża – 490 mm
  • Kolor – Czerwony

W zestawie:

  • nóż do surowego mięsa zgodny z normami HACCP.

Informacje dodatkowe

Waga0,2 kg

Powiązane Produkty