Nóż do szynki i łososia HACCP do surowego mięsa 490mm – czerwony – HENDI 842928
0 out of 5
70,00 zł
Dostępność: 495 w magazynie
SKU: 1003060
Kategorie: Gastronomia, Kuchnia, Naczynia i przybory kuchenne, Noże kuchenne i dekoracyjne
- Opis
- Informacje dodatkowe
Opis
Nazwa producenta: HENDI 842966
Profesjonalny nóż do mięs marki Hendi to narzędzie zaprojektowane z myślą o przystosowaniu kuchni do przygotowywania posiłków dla alergików. Charakterystyczna rączka w kolorze czerwonym ułatwia rozpoznanie noża, przez co użytkownikowi łatwiej zadbać o to, by nie miał on kontaktu z alergenami. W celu zapewnienia większej wygody i wydajności podczas krojenia mięs, ostrze ma szlif kulowy, który zapewnia krojenie bez przywierania.
Cechy i funkcje:
- nóż spełnia wymagania norm HACCP,
- szlif kulowy zapobiega przywieraniu krojonych produktów,
- antypoślizgowy czerwony uchwyt z polipropylenu (nóż do szynki, łososia),
- ostrze ze stali nierdzewnej,
- możliwość mycia w zmywarce.
Parametry techniczne:
- Seria produktowa – HACCP
- Materiał ostrza – Stal nierdzewna
- Materiał rączki – Polipropylen
- Długość ostrza – 350 mm
- Grubość ostrza – 1,7 mm
- Długość noża – 490 mm
- Kolor – Czerwony
W zestawie:
- nóż do surowego mięsa zgodny z normami HACCP.
Informacje dodatkowe
Waga | 0,2 kg |
---|