Nóż giętki do filetowania ryb surowego mięsa Green Line 330mm Hendi 843321
0 out of 5
104,00 zł
Dostępność: 28 w magazynie
SKU: 1008096
Kategorie: Gastronomia, Kuchnia, Naczynia i przybory kuchenne, Noże kuchenne i dekoracyjne
- Opis
- Informacje dodatkowe
Opis
Numer producenta: Hendi 843321
Nóż do filetowania ryb, surowego mięsa Green Line marki Hendi
Cechy produktu:
- ostrze noża wykonane jest z jednego kawałka stali nierdzewnej AISI 420 węglowo-molibdenowo-wanadowej,
- posiada wklęsły szlif dla lepszego wyważenia, komfortu pracy i efektywności,
- nóż jest wykończony i ostrzony ręcznie,
- posiada jednorodną krawędź tnącą o optymalnym kącie,
- wyjątkowa, ergonomiczna rękojeść wykonana z tworzywa Santoprene z domieszką polipropylenu posiada właściwości antypoślizgowe i jest dużo bezpieczniejsza w użyciu od tradycyjnych rękojeści,
- można myć w zmywarce i dezynfekować,
- zielony kolor sprawia, że nóż jest dobrze widoczny na blacie roboczym
Parametry:
- – długość ostrza: 210 mm
- długość noża: 330 mm
W zestawie:
- – Nóż do filetowania ryb, surowego mięsa z serii Green Line
Informacje dodatkowe
Waga | 1 kg |
---|