Opis

Kod producenta: 10010228

Opiekacz do kebaba elektryczny RCEK-380, stworzony przez markę Royal Catering, służy do równomiernego podgrzewania różnego rodzaju mięs. Dzięki solidnej, stabilnej konstrukcji (stal nierdzewna, ogniotrwały szamot, antypoślizgowe nóżki) sprzęt nadaje się do wykorzystania w całej gastronomii – również tej mobilnej. Wyposażony został w 3 niezależne strefy grzewcze. Odległość między grzałkami a obrotowym rożnem jest regulowana. W komplecie znajduje się wyjmowana szuflada na tłuszcz, szufelka do zgarniania gotowych skrawków mięsa, a także siatka ochronna. Maszyna do kebaba wyróżnia się energooszczędną pracą.

Cechy:

  • – Wydajne, równomierne podgrzewanie – 3 niezależne strefy grzewcze, obrotowy rożen, ogniotrwały szamot
  • – Możliwość rozmrażania – regulowana odległość między rożnem a grzałkami
  • – Wytrzymałość na uszkodzenia mechaniczne – stal nierdzewna
  • – Łatwe czyszczenie – szuflada na tłuszcz, siatka chroniąca elementy grzewcze
  • – Zwiększona stabilność – antypoślizgowe nóżki
  • – Sprawna obsługa gości – szufelka do wyjmowania gotowych skrawków mięsa
  • – Duża energooszczędność – moc 6000 W

Parametry techniczne:

  • Model – RCEK-380
  • Nr katalogowy – 1228
  • Stan artykułu – Nowy
  • Materiał – Stal nierdzewna, szamot
  • Napięcie znamionowe / częstotliwość – 400 V / 50 Hz
  • Moc znamionowa – 6000 W
  • Maks. długość rożna – 730 mm
  • Liczba stref grzewczych – 3
  • Liczba grzałek – 6
  • Odległość między rożnem a grzałkami – 120 – 230 mm
  • Długość przewodu zasilającego – 2 m
  • Wymiary (DxSxW) – 68 x 61 x 100,5 cm
  • Waga – 30,3 kg
  • Wymiary wysyłki (DxSxW) – 73,5 x 68 x 115 cm
  • Waga wysyłki – 76 kg

Zakres dostawy:

  • Opiekacz do kebaba elektryczny RCEK-380
  • Nóżki
  • Rożen
  • Szufelka do plastrów mięsa
  • Instrukcja PL

Informacje dodatkowe

Waga70 kg

Powiązane Produkty