Opis

Numer producenta: RCBM-3/4R

Stacja do zup marki Royal Catering RCBM-3/4R przeznaczona jest do użytku w branży HoReCa. Sprawdzi się w miejscach przygotowywania potraw dla większej liczby osób: w bufetach, hotelach, restauracjach, w kuchniach na obozach i koloniach. Dzięki prostej obsłudze bemar hot pot z powodzeniem posłuży jako element szwedzkiego stołu na bankiecie. Stal szlachetna, z której wykonano urządzenie, jest bezpieczna dla żywności. Model RCBM-3/4R ma 3 osobne komory (o pojemności wlewczej 2,75 l) idealne do gotowania i podgrzewania zup, sosów oraz innych potraw.

Cechy i funkcje produktu RCBM-3/4R :
Uniwersalność – do gotowania i podgrzewania potraw
Funkcjonalność – 3 oddzielne komory grzewcze
Ochrona – kąpiel wodna minimalizuje ryzyko przypalenia
Wygoda – termostat utrzymuje dania w odpowiedniej temperaturze
Intuicyjność – wielofunkcyjne pokrętła
Solidność – stal szlachetna

Parametry techniczne:

  • Model – RCBM-3/4R
  • Nr katalogowy – 1577
  • Stan artykułu – Nowy
  • Zasilanie – 230 V
  • Moc – 300 W (2 x 150 W)
  • Temperatura grzania – 30 – 110°C
  • Liczba komór – 3
  • Maks. pojemność całkowita – 9,25 l
  • Maks. pojemność wlewcza – 3 x 2,75 l
  • Maks. pojemność kąpieli wodnej – 1 l
  • Przewód zasilający – 1,4 m
  • Wymiary (DxSxW) – 23,5 x 62 x 32 cm
  • Waga – 9,8 kg
  • Wymiary wysyłki (DxSxW) – 67 x 31,5 x 36,5 cm
  • Waga wysyłki – 11,65 kg

Zakres dostawy:
– stacja do zup RCBM-3/4R
– instrukcja PL

Informacje dodatkowe

Waga12 kg

Powiązane Produkty