Nóż do filetowania HACCP do surowego mięsa 300mm – czerwony – HENDI 842522
0 out of 5
38,00 zł
Dostępność: 312 w magazynie
SKU: 1003057
Kategorie: Gastronomia, Kuchnia, Naczynia i przybory kuchenne, Noże kuchenne i dekoracyjne
- Opis
- Informacje dodatkowe
Opis
Nazwa producenta: HENDI 842522
Profesjonalny nóż do filetowania surowego mięsa marki Hendi to narzędzie zaprojektowane z myślą o przystosowaniu kuchni do przygotowywania posiłków dla alergików. Charakterystyczna rączka w kolorze czerwonym ułatwia rozpoznanie noża, przez co użytkownikowi łatwiej zadbać o to, by nie miał on kontaktu z alergenami.
Cechy i funkcje:
- nóż spełnia wymagania norm HACCP,
- antypoślizgowy czerwony uchwyt z polipropylenu (nóż do surowych mięs),
- ostrze ze stali nierdzewnej,
- możliwość mycia w zmywarce.
Parametry techniczne:
- Seria produktowa – HACCP
- Materiał ostrza – Stal nierdzewna
- Materiał rączki – Polipropylen
- Długość ostrza – 150 mm
- Grubość ostrza – 0,9 mm
- Długość noża – 300 mm
- Kolor – Czerwony
W zestawie:
- nóż do filetowania zgodny z normami HACCP.
Informacje dodatkowe
Waga | 0,1 kg |
---|